facebook pixel
Skip to content Skip to footer

Epilare Laser Iași

Bucurați-vă zilnic de o piele netedă și catifelată!

Epilarea laser reprezintă o metodă eficientă pentru îndepărtarea părului nedorit. Din ce în ce mai multe persoane apelează la această procedură, fiind printre puținele care oferă cu adevărat rezultate excepționale. De ce să alegem epilarea definitiva? Pentru că este o procedură foarte căutată, care ne ajută să uităm de părul inestetic. Simțim durere sau vreun disconfort? Nu, ceea ce ajută la relaxarea corpului. O putem efectua la Iași? Cu siguranță, la orice salon de infrumusetare Iasi, precum eva salon, Halo Beaty Salon. Dacă încă mai ezitați, am pregătit o liste cu câteva motive pentru care să alegeți epilare laser.

Răsfățați-vă pielea cu epilarea definitiva la Halo Beauty Iasi!

laser epilation hair removal therapy

Epilare laser – fără durere

Un motiv pentru care să optăm pentru epilare laser Iași este că nu vom simți nicio senzație de durere pe piele. Îndepărtarea părului fără a simți acea durere este posibilă, datorită procedurii dioda laser, care încălzește doar foliculii de păr. Astfel, pielea la suprafață rămâne rece și confortabilă. Dacă doriți să nu mai simțiți niciun disconfort, epilarea definitiva laser este cel mai recomandat tratament.

Epilare laser – procedură rapidă

Multă lume apelează la această metodă pentru a economisi timp și bani. Acest tip de epilare definitiva nu durează mult timp, în dependență de zona. Astfel, și numărul de ședințe depinde de zonă, textura și culoarea firului de păr. Pentru efecte de lungă durată, se recomandă de realizat 6-8 sedinte. De aceea, Halo Beauty Iasi pregătește lunar oferte, pachet de sedinte la un preț accesibil, dar și promoții pentru autentificare. Totul pentru ca clienții noștri să fie mulțumiți!

Epilare laser – rezultate de lungă durată

Cu siguranță mulți se întreabă dacă chiar este o procedura pe termen lung. Răspunsul este da, în funcție de numărul de sedinte efectuate, de intretinere și de firul de păr. În general, este cel mai eficient dintre tratamente pentru a scăpa de parul nedorit. După epilare definitiva laser, vă veți bucura de un corp neted pe o perioadă lungă de timp. De asemenea, acest tratament vă ajută să economisiți bani, dacă profităm de un pachet special.

Epilare laser – pentru orice zonă

Epilarea definitiva laser (laser dioda) poate fi realizată pe orice zona (axile, mâini, picioare, spate, etc.). Vom putea observa un succes garantat chiar de la prima ședință. Totuși, pentru ca părul să dispară definitiv sunt necesare mai multe sedinte realizate la o clinica sau la un salon. De asemenea, Halo Beauty Salon utilizează aparatul Elysion Pro, care nu sensibilizează pielea la razele de soare.

Epilare laser – procedură non-invazivă

O asemenea metodă de epilare definitivă nu este realizată prin utilizarea acelor sau a altor instrumente. Un pachet de sedinte pentru epilare laser este cel mai frumos cadou pentru fiecare dintre noi. O asemenea oferta aduce doar beneficii pentru piele.

Vă așteptăm la salonul nostru din Iași pentru a vă bucura de cele mai avantajoase promoții pentru epilarea cu laser. Astfel, avem un pachet care include mai multe proceduri, reduceri de fidelitate și prețuri accesibile pentru fiecare client.

Leave a comment