facebook pixel
Skip to content Skip to footer

Masaj Facial

Pielea tenului nostru suferă diverse modificări de-a lungul timpului. Pentru a păstra un aspect cât mai natural și mai curat al pielii, ne vin în ajutor tratamentele faciale. O îngrijire frecventă, o curățare aprofundată contribuie la un ten strălucitor și neted. Pentru că ne bucură enorm atunci când rezultatele sunt peste așteptări, încercăm să realizăm orice procedură cât mai bine.

Astfel, de-a lungul acestui articol, vom relata despre experiența Nataliei la Halo Beauty Salon. Clienta noastră ne vizitează frecvent pentru a se bucura de un efect garantat al masajului facial.

Bucurați-vă de un ten strălucitor la Halo Beauty Salon din Iași!

Masaj Iasi Masaj facial iasi 1

Tratamente faciale

Toate femeile încearcă să arate cât mai bine, mai ales că odată cu vârsta tenul nostru devine mai rigid și își pierde din strălucire. În ultimul timp, pielea tenului meu nu arăta foarte bine și mă simțeam complexată din acest punct de vedere. Foloseam diferite produse de față (estée lauder), orice cremă care apărea recent, citeam diverse articole pentru a avea o rutină corectă pentru piele. Cu toate acestea, textura și aspectul tenului rămănea neschimbată.
Am făcut diferite tratamente faciale la diverse saloane, unele eficiente, altele mai puțin eficiente. Dar zona din jurul ochilor rămânea oricum inestetică. Am încercat să folosesc și un acid, dar îmi era cam frică să nu agravez situația.

După diverse încercări, vorbisem cu câteva prietene și mi-au zis că tenul lor arată foarte bine după realizarea unui masaj facial. Nu m-am gândit niciodată că masajul facial ar fi o variantă pentru un ten mai sănătos. Credeam că mai multe beneficii ne pot oferi un tratament pentru piele (theraface pro), ulei sau chiar unele creme.

Masaj facial

După părerile prietenelor mele, m-am gândit că n-am nimic de pierdut dacă fac un masaj facial. Mai ales, că masajul facial este potrivit pentru orice tipuri de ten. Am început să caut un salon potrivit în acest sens. Prietenele mele lăudau Halo Beauty Iași și am zis că voi încerca la acest salon.

Mi-am făcut, în general, rapid o programare și am zis că dacă voi observa schimbări majore, voi face masaj și pe alte zone. Programarea mi-am făcut-o online, fără a fi necesar să-mi creez vreun cont sau orice alt lucru. Când am ajuns, am rămas plăcut surpinsă de fiecare parte din salon. Am explicat tipul de ten pe care-l am și ce produse ten folosesc. Cu siguranță, eram pregătită pentru o relaxare faciala.

Masaj Iasi Masaj facial iasi 12

De-a lungul procedurii, am vorbit despre problemele tenului, despre utilizarea unui aparat pentru masaj facial și despre dispariția pungilor de la ochi. M-am simțit foarte bine.

Beneficiile masajului

Dupa această procedură, am observat că masajul la nivelul feței are numeroase beneficii. Tenul arăta foarte bine, iar pielea era netedă și mai sănătoasă. De asemenea, urmez mai multe proceduri, iar rezultatele sunt extraordinare.
Pentru mine, masajul este foarte important, deoarece tenul meu arată mai tânăr, iar pielea nu este atât de rigidă. Prețul este mai avantajos decât alte tratamente, iar rezultatele pot fi observate chiar de la prima ședință. Astfel, o dată în lună vin pentru a-mi răsfăța pielea, iar în următoarele zile voi face unele proceduri și pentru corp.

Îi mulțumim Nataliei că a împărtășit cu noi experiența sa. Ne bucurăm de fiecare dată când o revedem și o așteptăm mereu la salonul nostru. De asemenea, suntem fericiți când clienții se bucură de rezultatele minunate ale tratamentelor.

Vă așteptăm cu mare drag la salonul nostru de pe strada Tudor Vianu nr. 4, zona Copou!

Leave a comment