facebook pixel
Skip to content Skip to footer

Peeling Chimic

Toți căutăm produse, tratamente, metode care să ne ajute să avem un ten cât mai neted și cât mai strălucitor. Peelingul chimic este una dintre procedurile faciale, care cu siguranță oferă rezultate foarte bune pentru ten. Pe lângă prospețime, curățire profundă și un refresh, mai oferă și avantaje pe termen lung pentru pielea feței. Astfel, specialiștii noștri de la Halo Beauty Salon au pregătit un articol despre acest tratament pentru a vă oferi cât mai multe informații.

12345678

Ce este Peelingul Chimic?

Este o procedură neinvazivă în care o soluție chimică se aplică pe pielea tenului pentru a îndepărta stratul superior. Numărul ședințelor diferă în functie de tenul și problemele fiecărei persoane. De asemenea, un astfel de tratament se poate face separat sau în combinație cu alte proceduri faciale pentru ingrijirea pielii.

Ce tipuri de peeling chimic sunt?

Peeling chimic ușor îndepărtează doar stratul exterior al pielii, folosindu-se acidul slab. Se utilizează pentru tratarea ridurilor fine ale pielii, acnee, uscăciunea tenului. Pentru un beneficiu major, tratamentul poate fi repetat după 3-5 săptămâni, iar perioada de recuperare fiind în jur de o săptămână.

Peeling chimic mediu se realizează în partea superioară a stratului mijlociu al dermei. Se utilizează pentru a trata ridurile, pistrui, melasma, nuanța neuniformă a tenului. Sunt necesare mai multe proceduri pentru efecte pe termen lung.

Peeling chimic profund se efectuează pentru a îndepărta celulele din stratul profund al pielii. Procedura poate fi efectuată o singură dată pentru tratarea cicatricilor sau a altor probleme ale pielii. Un efect vizibil se poate vedea după câteva zile de la tratament. Mai rar se aplică la acest tip de peeling, deoarece este înlocuit cu utilizarea laserului.

Beneficii Peeling Chimic

Peelingul chimic oferă numeroase beneficii pentru ten. Un asemenea tratament întrece orice creme sau orice ulei esențial.

  • Îmbunătățește aspectul pielii
  • Diminuează ridurile fine
  • Tratează petele apărute de la soare
  • Tratează cicatricile post-acneice
  • Îmbunătățeste textura tenului

Când facem peelingul chimic?

Conform mai multor referințe, acest tratament pentru ingrijirea tenului se recomandă de realizat în perioadă rece a anului. Astfel, evităm o hiperpigmentare a pielii.

Cum arată pielea după peelingul chimic?

După un asemenea tratament tenul devine mai sensibil în primele zile. Pielea va fi un pic roșiatică, o parte exfoliindu-se, dar care își va reveni de obicei după o săptămână. Tenul va arăta mult mai bine decât pana la realizarea procedurii, deoarece va avea un surplus de hidratare. Astfel, vom avea o piele strălucitoare.

De ce să facem Peeling Chimic la Halo Beauty Iași?

La salonul nostru vă așteaptă aparate moderne, dar și specialiști foarte buni. Realizăm nu doar peeling chimic, dar și alte proceduri faciale cu rezultate garantate. Efectuarea unei asemenea proceduri te ajută să economisești timp și bani și să ai un profit mai mare. Astfel, în loc să cheltuim pe produse ten (hyséac purifying toner, hyalu b5), putem investi în tratamente faciale de calitate. Avantajele tratamentelor le putem găsi la orice navigare pe internet.

Vă așteptăm la Halo Beauty Salon Iasi pentru a vă răsfăța cu cele mai noi tratamente faciale! Nu ezitați să vă bucurați de o piele strălucitoare și netedă în fiecare zi!

Leave a comment