facebook pixel
Skip to content Skip to footer
HALO Beauty Salon

MANICHIURA Iasi

Maniciura gel

Servicii de Manichiura Iasi

Indiferent dac─â ne referim la un eveniment sau la o activitate zilnic─â, unghiile trebuie s─â fie impecabile. Ave╚Ťi nevoie de pu╚Ťin timp ╚Öi de alegerea unei culori sau al unui model, iar speciali╚Ötii de la Halo Beauty Salon v─â ajut─â s─â ave╚Ťi cea mai frumoas─â manichiur─â.

Manichiura Semipermanent─â

Manichiura cu oj─â semipermanent─â este o procedur─â c─âutat─â din ce ├«n ce mai des datorit─â rezultatelor oferite. Se realizeaz─â rapid ╚Öi u╚Öor, deoarece culoarea se usuc─â imediat datorit─â l─âmpii UV. De asemenea, unghiu╚Ťele au un nivel de str─âlucire mai mare, iar manichiura dureaz─â o perioad─â mai lung─â de timp.

Daca i╚Ťi dore╚Öti o manichiura cu un aspect impecabil pentru unghiile tale, atunci trebuie sa alegi manichiura semipermanenta. Care este avantajul? I╚Ťi p─âstrezi unghiile tale naturale peste care aplici o oja semipermanenta ce poate rezista o perioada de pana la c├óteva s─âpt─âm├óni.

Manichiura semipermanenta ÔÇô ofer─â un aspect impecabil unghiilor tale naturale

Manichiura semipermanenta a ap─ârut ca urmare a nevoii femeilor de a avea unghii impecabile pentru o perioada ├«ndelungata. Daca ai un program ├«nc─ârcat si timpul nu i╚Ťi permite sa ajungi s─âpt─âm├ónal in salon pentru realizarea manichiurii, o manichiura cu oja semipermanenta este alegerea perfecta.

Datorita texturii super rezistente, acest tip de oja face manichiura sa tina pana la 3 săptămâni si chiar peste. In plus, manichiura semipermanenta nu este foarte scumpa, iar rezultatul va fi unul surprinzător: unghii cu aspect natural care își vor păstra forma, strălucirea si culoarea pe termen lung.

Manichiura cu gel

Manichiura cu gel este o tendin╚Ť─â actual─â care te face s─â te sim╚Ťi mai ├«ncrez─âtoare ╚Öi mai frumoas─â. Gelul le ofer─â unghiilor un aspect str─âlucitor ╚Öi finu╚Ť, iar manichiura dureaz─â mult timp. Pute╚Ťi alege modele mai deosebite care sunt realizate doar cu ajutorul gelului sau pute╚Ťi opta pentru modele simple ce au la baz─â o culoare.

  • gelul aplicat pe unghii ajuta la corectarea formei sau alungirii acesteia (pentru persoanele cu unghii fragile ce nu pot sa le creasc─â natural) prin aplicarea de tips-uri sau construc╚Ťie
  • pentru manichiura cu gel ├«ntre╚Ťinerea este mai simpla si se realizeaz─â la intervale mai lungi dec├ót in cazul manichiurii clasice (3-4 s─âpt─âm├óni)
  • posibilitatea ciobirii unghiilor dispare ÔÇô manichiura r─âm├óne intacta si str─âlucitoare
  • po╚Ťi opta pentru modele complexe, disponibile doar in manichiura cu gel.
PREȚURI

Pre╚Ťuri manichiur─â Ia╚Öi