facebook pixel
Skip to content Skip to footer
HALO Beauty Salon

TRATAMENTE FACIALE

Dermapen

Pentru a obtine o piele perfecta avem nevoie de ingrijire de calitate. La Halo Beauty Salon va intampinam cu servicii de cosmetica si Tratamente Faciale care sa va ajute in a va mentine tonusul si vitalitatea pielii.

Atunci când ne dorim să avem o piele luminoasă și netedă, tratamentele faciale ne vin în ajutor. O asemenea procedură are foarte multe beneficii, printre care:

Beneficii

Pentru a vă bucura de rezultate rapide și eficiente, Halo Beauty Salon utilizează aparate de ultimă generație. De asemenea, specialiștii noștri vă ajută să alegeți cel mai bun tratament facial pentru tenul dvs.

TRATAMENTE COSMETICE

Tratamente faciale

Pentru a obține o piele perfecta avem nevoie de îngrijire de calitate. La Halo Beauty Salon, vă întâmpinam cu servicii de cosmetică care să vă ajute în a vă menține tonusul pielii de invidiat.

Un asemenea tratament este foarte eficient pentru orice tip de ten, deoarece hidratează foarte bine pielea feței și ajută la circulația sângelui. Se recomandă o asemenea procedură pentru a preveni îmbătrânirea tenului, dar și pentru a avea mereu o piele moale și sănătoasă.

Pentru a elimina ridurile și pentru a preveni îmbătrânirea pielii, vă propunem acest tratament antirid. Rezultatele sunt vizibile chiar de la prima procedură și rămân pe termen lung.

Asemenea proceduri sunt solicitate din ce în ce mai des, deoarece efectele se văd rapid. Ele sunt eficiente pentru reducerea liniilor fine și a ridurilor, oferind tenului un aspect tânăr, strălucitor și neted

Pe lângă alte tratamente, masajul facial este foarte eficient, fiind recomandat frecvent de specialiști. Unul dintre beneficii este capacitatea de a îmbunătăți aspectul pielii. De asemenea, ajută la circulația sângelui și la prevenirea apariției problemelor, iar masarea mușchilor contribuie la păstrarea aspectului tânăr pe o perioadă mai lungă de timp. Este important de menționat că masajul facial previne anxietatea și te relaxează, ameliorând durerile de cap sau starea de constrângere a maxilarelor.

Aceste două proceduri sunt foarte utile pentru exfolierea pielii și pentru îndepărtarea celulelor moarte, tenul, devenind mai neted și mai frumos. De asemenea, specialiștii consideră că asemenea tratamente sunt din ce în ce mai des solicitate.

Este o procedură utilizată frecvent pentru îmbunătățirea aspectului tenului. Se aplică o soluție chimică pentru ca pielea să se regenereze. Tenul devine mai luminos și mai sănătos.

PREȚURI

Prețuri tratamente faciale