facebook pixel
Skip to content Skip to footer

Epilare Laser Beneficii

Epilarea cu laser reprezintă un subiect discutat atât în mediul online, cât și în mediul fizic. Cu siguranță mulți dintre dvs. vă întrebați: Cât de utilă este o asemenea procedură pentru piele? Își merită banii? Chiar părul nedorit va dispărea definitiv sau este doar un mit? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările care ne macină mereu. Astfel, ne-am gândit să împărtășim pe blog experiența Dianei, clienta noastră care ne-a vizitat salonul Halo Beauty din Iasi pentru a face epilare definitiva cu laser. Epilare Laser Beneficii Halo Beauty Iasi.

Niciodată nu e prea târziu să ne răsfățăm!

epilare laser
Epilare Laser

 Nouă, femeilor, ne place să arătăm bine și să ne simțim frumoase. Mereu încercăm cele mai bune proceduri în materie de frumusețe (manichiură, coafor, tratamente pentru piele, epilare) pe la diferite saloane. Oricum este destul de greu să găsești un salon pe sufletul nostru. La început, eram foarte sceptică în ceea ce privește epilarea la salon și încercam singură să fac unele proceduri pentru piele. Însă, eram foarte obosită și deseori rezultatele nu erau acelea la care visam. Aveam aplicația Stailer, dar tot ezitam să merg la un salon.

De multe ori mă simțeam stânjenită, deoarece aveam iritații la nivelul pielii, mai ales pe picioare. Acesta lucru era din cauza epilării cu ceară pe care o făceam singură acasă. Pe alte zone nu puteam folosi ceara, pentru că simțeam un disconfort prea mare. M-am gândit că trebuie să scap de părul nedorit prin altă metodă și pentru totdeauna. Auzisem de epilarea cu laser, însă mă gândeam că este doar un mit și nu este o procedură care poate aduce beneficii pielii. Însă, am zis că trebuie să încerc, pentru că altă soluție nu aveam. 

Am început să caut pe google cele mai bune locații din Iasi pentru epilare definitivă cu laser. Halo Beаuty Salon Iasi apărea și el pe acea listă și m-am uitat un pic pe pagina lor principală. Mi-a plăcut de la început că informațiile erau foarte bine structurate și am găsit rapid ce presupune epilarea cu laser, care este prețul și cum pot să-i contactez. Mi-am făcut o programare pentru epilarea picioarelor și peste câteva zile eram la salonul din Iasi.

Prima impresie despre HALO BEAUTY IASI

Când am ajuns, am răms plăcut surprinsă de atmosfera relaxantă de acolo. Am fost servită cu o cafea în timp ce Adelina pregătea totul pentru epilare și am început să o întreb o mulțime de lucruri, pentru că nu eram foarte sigură pe rezultate. Mi s-a răspuns la fiecare întrebare în detaliat și m-a convins că rezultatele vor fi peste așteptările mele. De asemenea, mi s-a adresat și mie câteva întrebări despre piele, afecțiuni și alte lucruri care pot influența epilarea.

Epilarea a fost fără durere, iar procedura în sine nu mi-a creat niciun disconfort. Timpul a trecut foarte repede, pentru că am vorbit ca fetele despre diferite proceduri pentru piele. Nici n-am observat când s-a terminat procedura. Adelina mi-a recomandat ce să fac și ce nu după epilare și mi-a zis când ar fi potrivită următoarea ședință. Am plecat foarte mulțumită și am observat rezultate vizibile chiar de la a doua ședință. După 6 ședințe, aveam o piele catifelată și moale, încât îmi părea incredibil că nu mai trebuie să folosesc ceara pentru părul de pe picioare. Dacă până atunci credeam că epilarea definitivă cu laser este doar un mit. După aceste ședințe m-am convins de beneficiile minunate pe care ni le poate oferi.

Epilare Laser Beneficii HALO BEAUTY IASI

Acum continui epilarea cu laser pentru axilă și mâini la salonul din Iasi, iar rezultatele nu întârzie să apară. Sunt foarte fericită că am găsit acest salon și-l recomand cu încredere tuturor celor care încă mai ezită. Epilarea definitivă cu laser m-a ajutat să mă simt mai bine în corpul meu și să mă bucur de o piele fină și frumoasă.

Mulțumim Dianei că a împărtășit cu noi experiența sa și ne bucurăm de fiecare dată să o revedem. Vă așteptăm la salonul nostru din Iasi din zona Copou pentru a vă răsfăța cu cele mai bune proceduri din domeniul frumuseții.

Leave a comment