facebook pixel
Skip to content Skip to footer

Coafura Perfectă

O coafură perfectă și impecabilă ne ajută să ne simțim mai bine, să atragem privirile celor din jur, dar și să cucerim lumea. Indiferent de lungime, model, culoare, părul aranjat corect și cu stil ne evidențiază trăsăturile feței și ne oferă mai multă încredere. În continuare, vom relata experiența Marianei, o clientă fidelă a salonului Halo Beauty din Iași, care ne-a ales să-i facem o coafură superbă pentru cel mai important eveniment. Coafură perfectă la Halo Beauty Iași.

coafură mireasă
Coafură mireasă

De ce Halo Beauty Salon?

Halo Beauty Salon este locul meu preferat atunci când îmi doresc ceva nou sau când vreau o schimbare. De aceea, mereu îmi fac manichiura aici, iar în viitor, cu siguranță voi apela și pentru coafarea părului, mai ales că ultima dată am rămas foarte mulțumită de rezultat.

Totul a început cu câteva zile înainte de evenimentul cel mai așteptat din viața mea – nunta. Eram foarte entuziasmată, dar și un pic stresată, pentru că îmi doream ca totul să fie perfect. Problema cea mai mare era că nu știam cum să-mi aranjez părul și ce ar trebui să fac ca să reziste toată noaptea. Aveam și firele despicate și probabil orice modificare mi-ar fi prins bine. De un lucru eram sigură; aveam nevoie de un specialist pentru a aranja tipul meu de păr. Îmi doream o coafura superbă. M-am gândit să apelez la Halo Beauty Salon, pentru că era unicul salon la care mersesem până acum. De asemenea, am citit și recenzii despre coafurile realizate și m-am gândit că voi fi mulțumită de rezultate.

Când am ajuns, am vorbit cu Vanessa (hairstylist) și i-am explicat că nu știu ce coafura mi s-ar potrivi. Ea mi-a zis că nu trebuie să-mi fac griji și că vom alege împreună cea mai potrivită variantă. Pentru început, mi-a tăiat vârfurile și mi-a pregătit o mască pentru păr. După acea mască, părul era mai moale și mai strălucitor. Apoi, mi-a propus câteva modele și am ales împreună ceva ce se potrivea și cu tipul de rochie.

Coafura perfectă

Coafura a fost realizată cu multă atenție și în cele mai mici detalii. Rezultatul final mi-a plăcut foarte mult, pentru că arătam ca o adevărată prințesă. Pe parcursul evenimentului am primit multe complimente și m-am simțit superbă. Părul a rezistat până dimineața, chiar dacă am dansat. Deci, chiar a fost o coafură perfectă, impecabilă și reușită pe care o voi mai face și cu alte ocazii. Mă bucur foarte mult că am apelat la Halo Beauty Salon și nu regret nicio secundă. Deja știu unde pot să-mi aranjez mereu părul pentru orice eveniment.

 

Mulțumim Marianei că ne-a ales pe noi să-i fim alături pentru această ocazie unică și suntem recunoscători că a dorit să împărtășească cu noi experiența sa. Vă așteptăm cu mare drag la salonul nostru și vă promitem că veți arăta impecabil la orice evenimente. Bucurați-vă de o coafură superbă!

De asemenea, oferim și servicii de vopsire, modele de tunsoare și tratamente pentru firele de păr, care vă vor ajuta să aveți un par moale și mătăsos. Nu ezitați să vă răsfățați podoaba capilară zilnic cu cele mai bune proceduri din domeniul frumuseții.

 

Leave a comment