facebook pixel
Skip to content Skip to footer

Păr strălucitor

Fiecare dintre noi visează la un păr mătăsos, sănătos și foarte frumos. Indiferent de culoare (blond, brunet, roșcat), firul de păr necesită o îngrijire deosebită și o mare atenție la produsele utilizate. Pentru un nivel mai mare de strălucire, se recomandă masajul, măștile și uleiurile esențiale.

De asemenea, este necesar să găsim produse potrivite tipului nostru de păr pentru a evita deteriorarea și ruperea lui. Halo Beauty Iasi vă vine în ajutor cu câtva sfaturi pentru un păr strălucitor.

Coafuri realizate pas cu pas de către cei mai buni specialiști la Halo Beauty Salon. Produsele folosite sunt profesionale și contribuie la sănătatea firului de păr.

Începeți fiecare zi cu o tunsoare superbă!

Par Stralucitor Imagine 1

Utilizați măștile de păr!

Folosire măștilor este o etapă importantă în rutina de ingrijire a podoabei capilare. Unele dintre ele pot fi realizate chiar acasă, prin realizarea amestecului de uleiuri esențiale. De asemenea, măști profesionale cu rezultate garantate pot fi efectuate la salon. De obicei, ele vin la pachet cu un masaj relaxant.

Folosiți suplimente alimentare!

Suplimentele ne ajută atunci când ne confruntăm cu o carență d vitamine în organism, mai ales în sezonul rece. Utilizarea unor suplimente alimentare poate ajuta la revitalizarea firului de păr și la producția de keratină. Este recomandat de consultat medicul înainte de a consuma suplimentele pentru un efect cât mai bun.

very sexy woman show her natural look

Alegeți pieptenele potrivit!

Chiar dacă n-am gândi că peria de păr nu are o influență prea mare asupra deteriorării părului, ea oricum influențează aspectul său. Astfel, este necesar să nu-l pieptănăm foarte des și să alegem un pieptene cu dinții rari.Un pieptănat corect contribuie la un grad de strălucire mai mare a părului.

Nu spălați prea des părul!

Igiena este importantă, dar dacă abuzăm, atunci poate dăuna mai mult decât ajuta. Este important să nu spălăm părul în fiecare zi, deoarece se vor înlătura uleiurie naturale. În consecință, scalpul va fi deshidratat, iar firul de păr se va subția.

Nu folosiți prea des aparatele de coafat!

Placa, uscătorul de păr, ondulatorul afectează într-un mod negativ textura firului de păr. Astfel, utilizarea lor frecventă poate deteriora părul și poate să despice vârfurile într-o perioadă scurtă de timp. Din cauza căldurii excesive, firul are de suferit.

Tunde-ți părul frecvent!

Se recomandă de tuns părul măcar o dată la două luni, deoarece doar așa va crește mai repede și va arăta mai bine. Un păr tuns frecvent nu are vârfuri despicate și arată minunat. Bucurați-vă de cele mai superbe coafuri la Halo Beauty Iasi!

Alegeți produse profesionale pentru păr!

Un șampon și un balsam ales corect poate ajuta foarte mult firul de păr. De aceea, este bine să alegem doar produse profesionale și potrivite podoabei noastre capilare. Un produs necalitativ poate distruge foarte tare părul și îi oferă un aspect deteriorat. Investim în produse de calitate pentru rezultate garantate!

Vă așteptăm zilnic la salonul nostru pentru a vă răsfăța cu cele mai noi și minunate coafuri!

Leave a comment