facebook pixel
Skip to content Skip to footer

Epilare definitivă în zonele cu vergeturi

În ziua de azi, din ce în ce mai multe femei apelează la terapia cu epilare definitivă. Această metodă modernă de îndepărtare a părului te ajută să arăți impecabil și să ai mai multe încredere în tine. Însă, ce faci atunci când ai vergeturi? Reprezintă așa o problema atunci când vrei să apelezi la epilare definitivă? Cu siguranță nu. Însă, pentru a află mai multe detalii utile, continuă să citești acest articol. Vei află cu siguranță o mulțime de lucruri interesante.

Trebuie să știi că o epilare definitivă reprezintă o procedura estetică extrem de folosită peste tot în lume. În România, există de asemenea multe saloane unde poți apela la această tehnologie inovatoare, Halo Beauty Salon fiind una dintre cele mai bune alegeri. Dacă te gândești de ceva vreme să apelezi la această metodă, însă până acum nu te-ai decis, poate că acest articol te va ajută să înțelegi mai bine ce înseamnă adevărata epilare definitivă. Astfel, vei putea face o alegere informată.

Află care sunt aparatele și tehnologiile utilizate în epilare definitivă

Ei bine, atunci când vine vorba de epilare definitivă și vergeturi la Halo Beauty salon, este important să reții că o calitate superioară presupune, evident, un cost mult mai mare. Prin urmare, este important să investești în serviciile de calitate oferite de Halo Beauty salon pentru a te bucura de cele mai bune rezultate. Înainte de a alege efectiv tehnologia și aparatul care se vor utiliza pentru epilare definitivă, este foarte important să ți cont de unele aspecte. Vom discuta despre acestea în cele ce urmează. Nu uită că la Halo Beauty salon ai parte de tot ce e mai bun.

Un aparat performant, precum cel de la Halo Beauty salon, realizează un tratament impecabil care oferă rezultate durabile. Acesta este un avantaj enorm în comparație cu ședințele costisitoare care implică un echipament de calitate inferioară. Halo Beauty salon utilizează aparatură de ultimă oră, precum și produse de cea mai bună calitate astfel încât pielea ta să nu fie afectată în nici un fel. Ai parte de cele mai bune rezultate și te bucuri de o piele foarte fină, mai netedă și mai strălucitoare. Toate astea le obții la Halo Beauty salon unde te așteaptă o echipă de profesioniști.

epilare definitiva imagine 2

Multe doamne și domnișoare cred că terapia de epilare definitivă la Halo Beauty salon este foarte complicată. Însă, lucrurile nu stau deloc așa. Din contra, o astfel de procedura este foarte simplă. Cel mai probabil, toate tratamentele de înfrumusețare care includ cuvântul ‘’laser’’ par cumva intimidante și periculoase. Însă, la Halo Beauty Salon ai parte de servicii excepționale. Procedura este cât se poate de simplă, non-invazivă și aproape deloc dureroasă. Vei simți doar un mic disconfort, ceea ce nu este deloc deranjant. Încearcă acest tratament la Halo Beauty salon și vei vedea cât de confortabil te vei simți și înaintea procedurii dar și după.

Specialiștii de la Halo Beauty salon ne explică în detaliu cum funcționează acest tratament. Laserul degajează un fascicul de lumină care este mai apoi preluat și evident, absorbit de pigmentul din foliculul de păr. Astfel, rădăcina este distrusă iar firul de par nu se va mai regenera. Laserul utilizat la Halo Beauty salon este un fascicul de lumina invizibilă care străbate pielea fără să o deterioreze sau să o ardă. Țintă să principala este pigmentul care colorează firul de par. Tocmai acesta este motivul pentru care firele de păr de culoare închisă sunt distruse mult mai ușor decât cele slab pigmentate sau nepigmentate. Serviciile oferite de Halo Beauty salon sunt 100% profesioniste.

Sunt vergeturile un impediment în epilare definitivă?

Multe femei se întreabă dacă vergeturile sunt un impediment în epilare definitivă. Ei bine, specialișții de la Halo Beauty salon ne spun că indiferent dacă ai sau vergeturi, poți apela cu încredere la acest procedeu. Impedimentul este atunci când ai un fir de păr deschis la culoare. În această situație, intervenția de epilare definitivă cu laser la Halo Beauty salon va oferi cele mai bune rezultate. Pe de altă parte, dacă ești brunetă și ai un fir de păr gros, atunci ești candidata perfectă pentru acest tratament excepțional la Halo Beauty salon.

În general, cu cât firul de păr este mai închis la culoare și mai gros cu atât laserul folosit la Halo Beauty salon va acționa mai eficient pentru eliminarea sa. Cu cât părul este mai deschis la culoare și mai subțire, cu atât vei avea nevoie de mai multe ședințe la Halo Beauty salon pentru a obține rezultate bune. Și, chiar și atunci rezultatele nu vor fi excepționale. Prin urmare, este foarte important să ții cont de acest aspect înainte de a lua această decizie. Toate aceste informații sunt foarte utile înainte de a face efectiv o programare la Halo Beauty salon.

Epilare definitiva iasi 1

Un alt detaliu important este acela că va trebui să pui pauză anumitor tratamente medicamentoase înainte să apelezi la epilare definitivă cu laser de la Halo Beauty salon. Acest procedeu nu este compatibil cu unele tratamente medicamentoase. Este necesar să oprești orice tratament cu medicamente care cauzează fotosensibilitate, cu aproximativ două săptămâni înainte de epilare. Profesioniștii de la Halo Beauty salon ne spun că din această categorie fac parte medicamentele antiinflamatoare, cele antidiabetice, unele tetracicline și anumite antibiotice. Rezultatele pe care le vei obține la Halo Beauty salon vor fi pe măsură așteptărilor, însă neapărat să stopezi orice fel de tratament cu medicamentele menționate mai sus.

În urmă epilarii cu laser la Halo Beauty salon vei vedea rezultatele dorite în cel mult 6 ședințe. Numărul de ședințe variază de la o persoană la alta. Eliminarea eficientă a părului funcționează foarte bine atunci când firul de păr se află în faza activă de creștere. Tratamentul de epilare cu laser la Halo Beauty salon este un proces și trebuie să înțelegi că rezultatele nu se văd peste noapte. Specialiștii de la Halo Beauty salon îți vor crea un tratament personalizat în funcție de zona tratată și tipul firului de păr.

Leave a comment