facebook pixel
Skip to content Skip to footer

Epilare definitivă cu laser de ultimă generație în orașul Iași

Te gândești să apelezi la epilare definitivă cu laser și masaj facial, însă nu știi care este cea mai bună metodă pentru a obține rezultatele dorite. Ei bine, te afli în locul potrivit pentru că am creat acest articol pentru toate doamnele și domnișoarele care își doresc să arate mai bine și mai tinere.

Terapia de epilare definitivă este o metodă foarte eficientă și extrem de simplă pentru specialiștii de la Halo Beauty Salon. De asemenea, un masaj facial reprezintă un tratament cosmetic care îți întinerește tenul și te face să arăți minunat.

 

Unde pot să fac o epilare definitiva în Iasi?

 

Poți fi sigură de eficientă acestui tratament ultramodern. Sistemele de epilare definitivă cu laser utilizează în prezent sunt mai mult decât eficiente. Acestea funcționează fără a deteriora în vreun fel structurile epidermice. Numărul de ședințe diferă de la o persoană la alta, în funcție de natură firului de păr. Cu cât părul este mai subțire și mai deschis la culoare cu atât terapia de epilare definitivă cu laser de ultimă generație este mai rapidă și mai eficientă. Eliminarea părului inestetic pe termen lung implică inducerea unei distrugeri selective, atât a foliculului de păr cât și a papilei sale vasculare.

Aceste structuri se găsesc în profunzimea pielii, și tocmai de aceea se folosește laserul în acest proces. Acesta penetrează într-un mod eficient țesutul pielii astfel încât să ajungă acolo unde trebuie. Laserele utilizate de Halo Beuty Salon pentru îndepărtarea părului nedorit vizează melanină și foliculul de păr. Cele mai eficiente sisteme epilare definitivă cu laser în Iași sunt: laserele diode și lumina intens pulsată și laserul Elysion Pro. Halo Beauty Salon deține laserul Elysion Pro și rezultatele acestuia sunt remarcabile și a adus încrederea a 9 din 10 cliente după intervenția de epilare definitivă cu laser de ultimă generație în Iași. Tratamentul nu este unul dureros ci doar puțin incomod pentru unele persoane.

Înainte de a apela la tratamentul de epilare definitivă cu laser, este foarte important să consulți un specialist de la Halo Beauty Salon. Acesta va evalua cu atenție pielea și caracteristicile anatomice ale firului de păr. Așa cum am menționat mai devreme în articolul nostru, atât culoarea cât și grosimea firului de par influențează alegerea lungimii de undă optime și numărul de ședințe necesar pentru un rezultat excelent. Atât diametrul grosimii firului de par cât și adâncimea și viteză de creștere a acestuia variază de la o persoană la alta.

 

De ce epilare laser Imagine 9

 

În orice caz, este important de reținut că în faza anagenă este momentul cel mai bun pentru a efectua tratamentul de epilare definitivă cu laser de ultimă generație în orașul Iași . În această etapă de creștere a firului de păr, concentrația melaninei țintă este la cote maxime. Totodată, pe parcursul ședințelor de epilare definitivă cu laser, pot există anumite schimbări structurale. Astfel, poate fi nevoie de o nouă strategie de lucru, ceea ce înseamnă că protocolul de tratament stabilit la început se poate modifica. Prin urmare, experții estetici de la Halo Beauty iau în considerare și acest aspect.

 

Un masaj facial este alt tratament estetic pentru o strălucire absolută

 

Însă, este important să ții cont de faptul că beneficiile unui masaj facial profesional depind în mare măsură de experiența și cunoștințele terapeutului de la Halo Beauty. Nu uită că acest masaj diferă de la un terapeut la altul și tocmai, dar noi avem grijă să te simți răsfățată când iei decizia de a face un masaj facial. Există numeroase tipuri de masaj facial, fiecare cu beneficiile sale. Ne asigurăm să faci alegerea potrivită nevoilor tale. Poți discuta aceste aspecte cu terapeutul tău pentru a lua cea mai bună decizie.

 

Masaj Iasi Masaj facial iasi 9

 

De exemplu, există masaj facial cu presiune fermă pentru tratarea tenului sensibil sau acneic. Totodată, există și masaj facial care ajută la reducerea tensiunii faciale sau a ridurilor. Pe de altă parte, alte masaje ajută la stimularea circulației sanguine locale, la reducerea durerilor de cap, la echilibrarea presiunii osmotice locale, etc. Pe durata unei astfel de proceduri, reziduurile celulare sunt eliminate, țesuturile sunt oxigenate, pielea este hidratată și devine mai fermă, iar producția de colagen și elastina crește destul de mult. Pielea își recapătă elasticitatea și tinerețea iar tu vei începe să radiezi de frumusețe.

Masajul de lifting facial este cel mai popular masaj facial dintre toate. Acesta este un masaj cu presiune fermă iar pentru a obține cele mai bune rezultate trebuie să cunoști mușchii din punct de vedere anatomic. Este nevoie să știi cu exactitate care este direcția fibrelor mușchilor pe care lucrezi. Pentru a obține rezultatele dorite se va așteptăm la Halo Beauty Salon. Întotdeauna mișcările pornesc din centrul feței, de jos în sus, și numai către exterior. Specialiștii noștrii știu să maseze tenul în contra gravitației cu tehnici extrem de controlate. Cantitatea de ulei sau de cremă folosită de Halo Beauty Salon este de asemenea de o calitate foarte ridicată pentru o alunecare cât mai fermă pe piele.

Așadar, dacă știi aceste tehnici îți poți realiza acest tip de masaj chiar la Halo Beauty Salon. Tot din categoria de masaj faciale sunt ceva mai complexe și tocmai de aceea necesită o vizită la un terapeut cu experiență. Însă, poți fi sigură că rezultatele vor fi excepționale dacă ai ales persoană care trebuie. Să ai grijă de ține înseamnă să te iubești mai mult și să îți dorești să ai, pe lângă un stil de viață sănătos, și un aspect îngrijit și tânăr pentru o perioada cât mai lungă de timp. Un masaj facial trebuie privit ca o delectare, că o metodă de relaxare, în timp ce îți înfrumusețează și aspectul exterior.

 

Leave a comment