facebook pixel
Skip to content Skip to footer

Tratament facial antirid

Majoritatea dintre noi ne dorim un ten tânăr, tonifiat și fără riduri. O metodă excelentă pentru a realiza acest lucru, fără intervenții chirurgicale, este de a face un tratament facial antirid. Dar oare care este cea mai bună procedură antirid și anti-îmbătrânire? Dar oare cât de eficient este o asemenea procedură pentru ten? Echipa noastră Halo Beauty Salon vă poate răspunde la aceste întrebări fără nicio ezitare. De asemenea, salonul nostru este pregătit să vă ofere tot ce este mai bun în materie de frumusețe.

Tratament facial antirid

Ce sunt ridurile și de ce apar?

Ridurile sunt niște linii sau cute ale pielii, care apar odată cu înaintarea în vârstă. Este un proces natural de care n-ar trebui să ne fie frică, dar care poate fi prevenit sau diminuat datorită unui tratament riduri facial. Aceste riduri apar, uneori, din cauza la diferiți factori, pe care deseori nu-i putem controla, cum ar fi genetica sau mișcările musculare.

Totuși, există și factori externi la care suntem expuși și care cauzează apariția ridurilor.

  • Radiațiile ultraviolete. Lumina ultravioletă accelerează procesul natural de îmbătrânire și este cauza principală a ridurilor precoce. Expunerea la lumina UV descompune țesutul conjunctiv al pielii și astfel, afectează textura tenului.
  • Fumatul poate accelera procesul de îmbătrânire al pielii din cauza efectului pe care îl are asupra colagenului.
  • Deshidratarea pielii accelerează îmbătrânirea din cauza lipsei suficiente de apă.

Cum poți să previi apariția ridurilor? Sfaturi utile

  1. Folosiți crema SPF zilnic! Indiferent dacă este vară sau iarnă, este necesar să folosiți cremă cu protecție solară.
  2. Purtați ochelari de soare! Purtarea ochelarilor de soare ajută la reducerea ridurilor din jurul ochilor.
  3. Mâncați sănătos și echilibrat! Conform unor studii, o alimentație bogată în fructe și legume contribuie la prevenirea procesului de îmbătrânire.
  4. Curățați-vă tenul cu produse testate dermatologic! Folosirea unor produse ten dure pentru piele provoacă iritații și accelerează apariția ridurilor.
  5. Aplicați o cremă facială hidratantă în fiecare zi! Crema hidratantă ne ajută să avem un ten tânăr, deoarece reține apa în piele.

Tratament Facial Antirid

Echipa Halo Beauty Salon este pregătită să vă ofere cele mai bune tratamente faciale antirid pentru diferite tipuri de ten. Vă așteptăm pentru a alege împreună cele mai potrivite proceduri pentru dvs.!

Microabraziune

Microabraziunea este o metodă utilă de exfoliere a pielii. Se folosește o mașină specială pentru a pulveriza particule minuscule pe piele, îndepărtând cel mai înalt strat al pielii. O asemenea metodă poate fi folosită pentru orice tip de ten.

Tratamentul BBY Glow

Tratamentul BBY Glow este o procedură minim invazivă, care utilizează un pigment colorat foarte eficient pentru a stimula producția de colagen. O asemenea procedură antirid diminuează, de asemenea, numărul pistruilor, dar și ne ajută să avem un ten fără riduri și radiant.

Peeling chimic

Peelingul chimic este o procedură folosită de medicii specialiști pentru a îmbunătăți aspectul pielii. Astfel, pe piele se aplică o soluție chimică, care ajută la exfolierea acesteia. Apoi, țesutul se regenerează și noua piele este mai fermă și mai netedă decât înainte.

Masca cu fotoni

Masca cu fotoni este concepută special pentru a oferi proceduri cu lumina LED, tratând semnele îmbătrânirii, dar și semne ale acneei. Această mască ajută la înlăturarea semnelor îmbătrânirii într-un mediu confortabil și este esențială atunci când vorbim despre ingrijirea antirid.

Radio frecvență (tratament lifting)

Terapia cu radiofrecvență este o metodă care implică utilizarea undelor de energie pentru a încălzi stratul profund al pielii, cunoscut sub numele de derm. Această căldură stimulează producția de colagen pentru ca tenul să fie mai ferm. Beneficiile principale sunt întinerirea pielii și eliminarea ridurilor.

De ce să alegeți Halo Beauty Salon ?

Salonul nostru vă pune la dispoziție o gamă variată de tratamente lifting facial și proceduri, care cu siguranță vă va ajuta să aveți un ten tânăr și strălucitor.

Prețurile sunt accesibile și mereu încercăm să oferim tot ce este mai bun pentru clienții noștri.

Aici găsiți specialiști în domeniu, care vă ajută să alegeți procedurile potrivite pentru dvs. și să fiți mulțumiți de tratamentele urmate.

Vă puteți relaxa într-un mediu liniștit și confortabil.

Aparatele folosite sunt noi, moderne și eficiente și cu siguranță vă veți convinge de acest lucru chiar de la început.

Vă așteptăm să vă bucurați de serviciile noastre de înfrumusețare!

Ne găsiți la adresa: Tudor Vianu 4, Iași (Aleea Mihail Sadoveanu), Copou

Leave a comment