facebook pixel
Skip to content Skip to footer

Manichiura perfectă in fiecare dimineata !

Sfaturi pentru o manichiura perfecta

De multe ori avem impresia că unele lucruri dacă au dimensiuni mai mici înseamnă că nu se observă. Însă, dacă ar fi să ne referim la unghii, ele atrag atenția chiar de la început, arătând uneori personalitatea omului. Astfel, aranjarea unghiuțelor reprezintă un pas important în rutina de îngrijire a femeilor, contribuind la crearea unui aspect îngrijit și frumos. Această procedură nu reflectă doar frumusețea unghiilor, dar și starea lor de sănătate; de aceea, este important să alegem produse manichiura profesionale. Halo Beauty Salon vă poate oferi cele mai bune servicii de manichiura cu gel, cu oja semipermanenta, îmbinând utilul cu plăcutul.

manichiura iasi

Sfaturi pentru îngrijirea unghiilor

  • Păstrați unghiile curate și uscate! Acest lucru este important pentru a preveni apariția bacteriilor. De asemenea, se recomandă purtarea mănușilor căptușite cu bumbac atunci când se spală vesela sau când se folosesc substanțe chimice.
  • Realizați o igienă corectă a unghiilor! Este necesar să folosim o foarfecă ascuțită specială; unghiile trebuie tăiate drept, iar vârfurile rotunjite într-o curbă.
  • Folosiți crema hidratantă! Atunci când ne dăm pe mâini cu cremă, putem masa cuticula și unghiile.
  • Nu mușcați unghiile! Acest obicei poate fi dăunător pentru unghii, permițând apariția bacteriilor și a infecțiilor.
  • Nu utilizați produse dure pentru îngrijirea unghiilor! Când utilizați un produs pentru îndepărtarea ojei, optați pentru ceva fără acetonă. Se recomandă utilizarea de produse profesionale.
  • Consultați medicul! Dacă apare o problemă cu unghiile sau această problemă este asociată și cu alte simptome, mergeți la medic pentru o consultație.

Manichiura – ce este și ce presupune?

Manichiura este un tratament de frumusețe al unghiilor. Această procedură presupune tăierea, pilirea și modelarea unghiilor. Ultimul pas din această rutină de îngrijire este vopsirea lor cu o culoare la alegere, folosind și oje semipermanente. Realizarea manichiurii de către un specialist oferă rezultate pe termen lung și nu afectează starea unghiilor. De asemenea, în salonul nostru puteți alege orice modele manichiura.

Manichiură cu gel

Pentru această procedură unghiile sunt tăiate, pilite și modelate. Se alege oja dorită, iar apoi culoarea se întărește cu o lumină UV. După fiecare strat, mâna este plasată sub o lumină UV timp de 30 de secunde. Pasul final este acoperirea cu un strat lucios pentru a mări strălucirea culorii. Această metodă este foarte eficientă și rezultatele durează pe mai mult timp, dar se diferă de cea cu oja semipermanenta. Vă așteptăm la salonul nostru pentru a vă bucura de unghiuțe superbe!

Manichiura cu ojă semipermanentă

Oja semipermanenta oferă un aspect natural unghiilor și finețe mâinilor. Ea se caracterizează printr-o strălucire deosebită și o textură mai consistentă. De asemenea, oja semipermanentă poate rezista până la 3-4 săptămâni și poate fi aplicată și pe unghiile subțiri sau moi. Tehnica este mai complexă, dar și rezultatele sunt pe termen lung. Această procedură te ajută să scapi și de obiceiul de a roade unghiile, având o textură mai rigidă.

Așteptăm să ne contactați la numărul de telefon 0747 566 130 pentru programări sau puteți completa formularul de pe pagina de contact, ori sa ne contactati pe pagina noastra de Facebook . Ne bucurăm când clienții noștri aleg să investească în frumusețea și sănătatea lor!

Leave a comment