facebook pixel
Skip to content Skip to footer

Manichiură / Pedichiură

Bucurați-vă de cele mai drăguțe unghii la Halo Beauty Iasi!

Nu este un secret că unghiile mereu trebuie să fie îngrijite, indiferent dacă ne referim la femei sau la bărbați. Manichiura și pedichiura sunt importante pentru a ne simți în largul nostru și pentru a crea o impresie cât mai bună. Astfel, Halo Beauty Salon din Iasi vă oferă diferite modele manichiura și modele pedichiura, pentru ca unghiuțele dvs. să fie cât mai frumoase. De aceea, vă invităm să vă bucurați de arta culorilor (nail art) realizată pe unghiile de la mâini și de la picioare.

beautiful women hands with black manicure after spa procedures spa treatment concept

Manichiură

Unghiile de la mâini atrag atenția chiar de la primul contact cu o persoană. Astfel, multe femei și bărbați încearcă să folosească diferite produse manichiura, pentru a le oferi un aspect îngrijit. Pentru realizarea unei manichiuri perfecte, este necesar să îndepărtăm cu grijă cuticula, să le creăm o formă potrivită, să nu le rupem și să folosim creme sau loțiuni cât mai blânde. O manichiura este frumoasă atunci când și pielea mâinilor este îngrijită.

Cum îngrijim unghiile de la mâini?

Trebuie să fim atenți și la produsele pe care le folosim pe mâini și pe unghii. Ele nu trebuie să fie prea dure sau să conțină substanțe chimice, deoarece pot afecta textura unghiei. Dacă realizăm manichiura acasă, trebuie să folosim ojă de calitate pentru nail.

Manichiura la Halo Beauty Iasi

Pentru a economisi timp și bani, salonul nostru vă stă la dispoziție mereu. Realizăm orice tip de manichiură (cu gel, oja semipermanenta, modele de pe pinterest, fancy nails) și chiar manicure franceză. De asemenea, ne sfătuim clienții referitor la ce produse sunt mai eficiente pentru unghii și cum manichiura să reziste mai mult timp.

Pedichiură

Chiar dacă considerăm că unghiile de la picioare nu sunt vizibile, ele oricum trebuie să fie îngriite. Astfel, o pedichiură frumoasă poate fi realizată indiferent de anotimp. De ce este importantă pedichiura? Pentru că ne oferă o stare de bine chiar și atunci când suntem pe tocuri. Vopsirea unghiilor de la picioare poate să ascundă unele imperfecțiuni (toe nails, toe nail), care ne incomodează când suntem în public.

Cum îngrijim unghiile de la picioare?

Ingrijirea unghiilor de la picioare nu diferă prea mult de cea a mâinilor. Este la fel de impotant să nu folosim produse necalitative sau care conțin substanțe chimice. De asemenea, trebuie să le tăiem cu mare atenție, fiind mai mici decât cele de la mâini.

Pedichiura la Halo Beauty Iasi

Este destul de complicat să efectuăm pedichiura acasă din cauza dimenisiunilor mici ale unghiilor. De asemenea, este incomod să folosim aceeași oja semipermanenta pentru a le oferi un aspect plăcut. Astfel, multe femei apelează la un salon de infrumusetare (nail). La Halo Beauty Salon suntem învăluiți de pedicure nail art și aducem zâmbetul pe fața clienților. De asemenea, puteți ascunde orice imperfecțiune (toe nails) ale unghiilor. Utilizăm produse de calitate pentru efectuarea oricărei proceduri.

Vă așteptăm cu mare drag la salonul nostru să realizați manichiura și pedichiura dorită!

Leave a comment