facebook pixel
Skip to content Skip to footer

Tratament facial de hidratare

Zi de zi pielea feței este expusă la diferiți factori externi și interni. Astfel, hidratarea tenului reprezintă un pas foarte important pentru ca pielea dvs. să fie netedă, curată și elastică. Echipa noastră de la Halo Beauty Salon este pregătită să vă ofere cele mai bune tratamente faciale, utilizând metode moderne și eficiente.

Factori care influențează pielea tenului

Factori externi:

 • soarele;
 • vântul;
 • schimbările de temperatură;
 • poluarea.

Factori interni:

 • stresul;
 • alimentația;
 • schimbările hormonale.

Ce este tratamentul facial de hidratare?

Această procedură este o metodă utilă, eficientă și frecvent utilizată pentru a avea un ten sănătos și strălucitor. Ea se realizează prin utilizarea măștilor de față, a fiolelor, a masajului, dar și prin folosirea aparatelor moderne. Astfel, pentru rezultate rapide și de lungă durată se recomandă produse faciale profesionale utilizate eficient și tratamente specializate, iar echipa Halo Beauty Salon este mereu pregătită să vă ofere servicii de calitate.

Beneficiile tratamentului facial de hidratare

Previne apariția acneei

Un asemenea tratament facial de hidratare reglează conținutul de sebum în exces al pielii și îndepărtează impuritățile de la nivelul pielei. Astfel, probabilitatea de apariție a acneei este redusă atunci când o hidratezi corect.

Pielea este hidratată și elastică

Proprietățile produselor utilizate ajută pielea să se regenereze mai ușor și să fie mai netedă la atingere.

Pielea este mai strălucitoare

Datorită tratamentului respectiv tenul este mai strălucitor și mai curat. Astfel, produsele utilizate sunt bogate în nutrienți și vitamine, iar formula lor reglează nivelul de umiditate al tenului.

Reglează excesul de sebum

Acest tip de tratament ajută la reducerea excesului de sebum și la uniformizarea nunței pielii. Produsele utilizate la realizarea unui tratament oferă tenului un aspect sănătos.

Fără mâncărimi și iritații

Pielea uscată poate provoca mâncărime și iritație. De asemenea, pielea poate deveni sensibilă și roșie. Când tenul este hidratat, structura celulară a pielii este regenerată, creând un nou strat de piele care este plin de vitamine, apă și nutrienți.

Te așteptăm la Halo Beauty Salon pentru a te convinge de aceste beneficii!

Tratament facial profesional sau tratament realizat acasă?

Cu siguranță toți ne dorim să avem o piele sănătoasă și hidratantă! Însă, ce putem face pentru a realiza acest lucru? Multe persoane încearcă tratamente efectuate acasă pentru a rezolva problemele tenului, dar oare chiar ne ajută? În timp ce tratamentele efectuate acasă sunt mai convenabile, putem afirma cu proptitudine că un tratament profesional realizat la salon include produse, aparate, care oferă rezultate garantate pe termen lung. De asemenea, specialiștii noștri personalizează fiecare procedură în dependență de diferite tipuri (ten mixt, sensibil, gras, uscat).

Un ten hidratat este un ten protejat!

Vă așteptăm cu mare drag la salonul nostru Halo Beauty Salon pentru a vă bucura de un ten curat, protejat și hidratat. Aveți mai mult de 10 motive pentru a ne vizita!

Pentru programări sau întrebări ne puteți contacta la numărul de telefon 0747 566 130 sau puteți completa formularul de pe pagina de contact. De asemenea, lista completă de prețuri o găsiți pe site: https://halobeautysalon.ro/preturi/.

Oferim și alte servicii de înfrumusețare:

 • epilare cu ceară;
 • epilare definitivă cu laser;
 • manichiură cu gel;
 • tratamente cosmetologice;
 • masaj facial;
 • machiaj profesional.

Leave a comment