facebook pixel
Skip to content Skip to footer

Epilare definitivă

Epilarea definitivă reprezintă o metodă eficientă și din ce în ce mai căutată. Astfel, majoritatea persoanelor caută o asemenea procedură pentru a scăpa de părul nedorit. Avantajele ei sunt numeroase, deoarece te scapă de durere, se realizează pentru toată viața și oferă un nivel mare de strălucire chiar de la primul contact.

Există mai multe tipuri de epilare definitiva, precum electroliza, epilare IPL, epilare laser. Toate sunt eficiente dacă sunt realizate de o persoană profesionistă și de produse, aparate de calitate. Bineînțeles că există și diferențe între ele, însă până la urmă fiecare dintre aceste proceduri ne oferă rezultate excepționale.

Bucură-te de o piele strălucitoare la Halo Beauty Salon!

epilare definitiva imagine 1

Electroliza

Electroliza este o metodă de epilare definitiva eficicientă, care se realizează prin introducerea unui ac la rădăcina părului, emanându-se impulsuri electrice. Ea oferă rezultatele garantate indiferent de culoare a firului de păr. De asemenea, poate fi realizată în orice sezon și pe orice zonă, având undă verde oricând.

Totuși, fiecare zonă are un pret variat. Nu se recomandă o asemenea procedură persoanelor cu epilepsie, cu diabet și nici femeilor însărcinate. În ceea ce privește durerea, esre o procedură în care se simte un disconfort, dar poate fi diminuat cu anestezie locală sau cu unguente speciale.

Epilare laser

Epilarea laser este o procedură care poate fi realizată și la salonul nostru Halo Beauty Iasi. Este o metodă eficientă și așa cum putem observa pe fiecare site de infrumusetare, este fără durere (nivela laser, nivelă laser). Mulți o confundă cu epilarea IPL, pentru că au unele asemănări. Totuși, ele diferă într-un anumit punct și la anumit nivel.

Epilarea laser are impulsuri mai puternice și nu are filtru de selectare a lungimilor de undă. În România, sunt utilizate mai multe tipuri/nivele laser, însă team-ul nostru folosește epilatorul Elysion Pro. Acest epilator (verde) este recunoscut pentru rezultatele minunate obținute chiar de la prima ședință.

Pielea corpului epilat cu laser este mai netedă și mai moale (nivela laser, nivelă laser). Mai ales dacă este realizată de un specialist, efectul va fi spectaculos.

epilare definitiva imagine 2

Epilare IPL

Epilarea IPL (lumină intens pulsată) reprezintă o metodă utilizată din ce în ce mai frecvent, având rezultate remarcabile. Este un procedeu care poate fi folosit pe orice zonă a corpului. Nu creează stări de durere, doar o mică senzație de înțepătură.

Există mai multe tipuri de aparate IPL (ipl philips lumea, vivo ipl 2021, epilator ipl), care au undă verde de a fi folosite și acasă. În ceea ce privește reacțiile adverse, acest tip de epilare nu arde și nu afectează negativ pielea. Epilarea IPL se diferă de epiarea laser, iar un specialist vă poate ajuta să alegi cea mai eficientă metodă pentru piele.

Diferența majoră dintre epilarea ipl și epilarea laser este că suprafața este mai mare decât cea realizată prin laser. Astfel, și riscul de durere este mai mic. Dacă este să ne referim la diferența dintre ipl și electroliză, atunci putem memționa un nivel mai mare de durere și apariția unor cicatrici.

Indiferent de procedura aleasă, epilarea definitivă reprezintă un pas important în domeniul frumuseții.

Vă așteptăm la Halo Beauty Iasi să vă răsfățați pielea la cel mai înalt nivel! Frumusețea e despre starea noastră de bine!

Leave a comment