facebook pixel
Skip to content Skip to footer

De ce epilare laser?

În prezent vedem multe anunturi în ceea ce privește rezultatele excepționale ale epilării cu laser. Dar oare chiar sunt reale? Este oare cea mai eficientă procedură pentru eliminarea părului nedorit de pe orice zonă? De ce să alegem epilarea laser? Cu ce este mai bună această procedură decât altele? Cu siguranță acestea sunt doar unele dintre întrebările care apar frecvent, mai ales că fiecare dintre noi ne dorim rezultate pe termen lung.

Epilarea definitiva cu laser reprezintă una dintre cele mai eficiente metode, deoarece are o actiune garantată de îndepărtare a firului de păr. De obicei, este căutată nu doar de femei, dar și de bărbați, având un efect excepțional asupra pielii.

Piele fină și catifelată la Halo Beauty Salon!

De ce epilare laser Imagine 1

Soluție pe termen lung

Epilare laser este o procedura definitiva, folosită de mai multe saloane, dar și foarte căutate. Beneficiul major este că distruge foliculii de păr pentru ca să nu mai crească. Prin urmare, este un adevărat succes pentru-o o perioadă lungă de timp. Rezultatele apar în funcție de numărul de ședințe, dar și de culoarea pielii și a firului de păr.
Întreținere simplă

Dacă pentru alte proceduri, trebuie lună de lună de mers la salon, la câteva saptamani. Pentru epilare definitiva laser nu este necesar să mergem frecvent, deoarece după începărtarea părului, putem merge doar o dată pe an pentru a întreține rezultatele.

De ce epilare laser Imagine 6

Fără durere

Epilare laser are un avantaj major în eliminarea părului fără a simți durere. Dacă pentru alte proceduri de epilare definitivă (de exemplu, electroliza), durerea este foarte intensă, pentru epilarea cu laser durerea e redusă. Un nivel mai mic de durere creează un mediu plăcut pielii noastre.

Procedură rapidă

Ședințele de epilare laser se realizează într-un timp, mai ales pentru zonele mici (buze, axile). De asemenea, nici zonele mari nu au nevoie de prea mult timp.

Siguranță

Datorită aparatelor și a diferitor dispozitive de ultimă generație, epilarea cu laser are o utilizare pe scară largă în lume. De asemenea, nu lasă cicatrici și nici nu afectează pielea chiar la razele de soare. Datorită faptului că sunt mai multe nivele laser (laser dioda, nivela laser), fascicul de lumina îndepărtează în siguranță părul nedorit.


Fără probleme de piele

Atunci când căutăm beneficiile epilării cu laser pe un site sau în istoric, vom observa că această procedură reduce problemele pielii. Astfel, dacă ne confruntăm cu foliculită, un dispozitiv de epilare laser profesional ajută la diminuarea ei. Frumusețea pielii este influențată și de alimentații noastră, dar și de produsele utilizate. Se revomandă de mâncat fructe și legume, iar produsele de ingrijire din vanzare să fie calitative (dedeman, măsurarea performanței reclamelor).

Preț accesibil

Procedura de epilare laser oferă rezultate excepționale chiar de la primul contact cu pielea. Astfel, prețul diferă în functie de zona dorită. Totuși, fiind o procedură definitivă, cheltuielile finale vor fi mult mai mici. Prin urmare, vom economisi destul de mult. Epilarea definitiva laser a ajuns la un nivel ridicat de dezvoltare, fiind din ce în ce mai căutată.

Vă așteptăm la Halo Beauty Iasi pentru a vă bucura de beneficiile epilării cu laser.

Nu ratați ocazia să vă bucurați zilnic de o piele catifelată!

Leave a comment