facebook pixel
Skip to content Skip to footer

Mituri epilare laser

Epilarea laser reprezintă o procedură eficientă pentru a scăpa de părul nedorit. Ea poate fi aplicată pe orice zonă, iar rezultatele sunt excepționale. De-a lungul timpului au apărut diferite mituri epilare laser, care creează o anumită reținere în rândul oamenilor. Nu trebuie să ne fie frică sau să credem miturile care apare, deoarece este cea mai eficientă metodă pentru o piele netedă. În cele ce urmează, vom prezenta cele mai cunoscte mituri despre epilare definitvă.

Piele fină și strălucitoare datorită epilării laser!

Mituri Epilare Laser Imagine 1

Epilarea definitivă este dureroasă?

Această procedură nu provoacă durere pe nicio zonă. Epilatorul dispune de răcire automată, încercând să diminueze orice discofort. De asemenea, firul de păr este distrus de la rădăcină. Astfel, șansele ca el să mai apară sunt extrem de mici. Durerea este doar un mit; de aceea putem apela fără nicio ezitare la această metodă.

Epilarea laser provoacă cancer?

Chiar de la apariția acestei proceduri, au existat diferite discuții la acest subiect. Totuși, specialiștii din domeniu au demonstrat că este doar un mit și că acestă procedură este benefică pentru sănătatea pielii.

Lumina pe care o emite epilatorul nu este ionizantă. Astfel, o asemenea lumină nu poate provoca schimbări celulare. De asemenea, ea are o influență doar la nivelul suprafeții pielii și nu afectează straturile inferioare.

Mituri Epilare Laser Imagine 2

Epilarea laser nu se realizează la persoanele cu alunițe?

Această procedură poate fi realizată și la persoanele care au alunițe. Însă, acolo unde este prezentă alunița, se poate de aplicat cremă cu nivel ridicat de protecție sau poate fi astupată. Prin urmare, lumina laserului va fi aplicată în jurul aluniței.

Epilarea definitiva este foarte scumpă?

Cu siguranță această procedură costă mai mult decât altele. Însă, după 6-8 ședințe, pielea va fi moale și fără niciun fir de păr. Astfel, nu va mai fi necesar să folosim ceara sau lama de ras. Epilarea cu laser are nevoie să fie întreținută o dată sau de două ori de ani. Prin urmare, nu este mai costisitoare, ci mai degrabă o investiție pe termen lung.

Epilarea laser are aceleași rezultate pentru orice tip de păr?

Rezultatele diferă în dependență de firul de păr, de culoarea lui, dar și de culoarea părului. De obicei, rezultatele sunt excepționale pentru persoanele care au o nuanță deschisă la piele și firul de păr negru. Însă, pot fi rezultate foarte bune și pentru persoane cu o piele mai închisă. De aceea, un rol important îl are și numărul ședințelor.

Toate epilatoarele sunt la fel?

Nu, fiecare aparat utilizat în epilarea laser diferă. Prin urmare, și rezultatele procedurii nu sunt la fel. Halo Beauty Salon utilizează Elysion Pro, care este unul dintre cele mai performante aparate. Este important ca aparatele să fie calitative și să fie folosite de specialiști în domeniu.

Lasând în urmă aceste mituri, epilarea cu laser reprezintă o metodă eficientă pentru îndepărtarea părului nedorit. Astfel, vă așteptăm la salonul nostru din Copou să vă bucurați de cele mai noi reduceri!

Frumusețea pielii ne oferă mai multă siguranță și mai multă încredere în noi!

Leave a comment