facebook pixel
Skip to content Skip to footer

Epilare Definitivă Laser

Epilare definitivă cu laser este una dintre cele mai căutate proceduri din ultimul timp. Multe femei, dar și mulți bărbați apelează frecvent la această metodă pentru a scăpa de părul nedorit din orice zonă a corpului. Este dureros? Nu! Este avantajos? Cu siguranță! De ce suntem atât de siguri de această procedură? Pentru că oferă rezultate garantate într-o perioadă scurtă de timp. Halo Beauty Salon din municipiul Iasi vă așteaptă să vă bucurați de beneficiile epilării definitive!

Bucurați-vă zilnic de o piele netedă și fină!

Epilare Definitiva Laser Imagine

Ce este epilarea definitiva laser?

Această procedură este folosită pentru eliminarea firelor de păr de pe orice parte a corpului datorită luminii laser. Spre deosebire de alte metode, nu este dureroasă, iar firele de păr dispar definitv. De asemenea, nu doar persoanele din România apreciază această metodă, ci și cele din străinătate, fiind promovată frecvent.

Cum funcționează epilarea laser?

Laserul emite lumină care ajunge la stratul de melanină din foliculul de păr. Astfel, celulele din folicul sunt încălzite, însă zona de piele din jur, nu. Căldura dintruge părul și stopează creșterea lui. Sună minunat, așa-i? Totuși, se recomandă mai multe ședințe, pentru că părul crește diferit în funcție de factori interni (exemplu: dereglare hormonală, stres) și exteni.

Depilare/Epilare

Probabil deseori auzim aceste două cuvinte, care sunt utilizate în același context. De fapt, ele au o semnificație diferită. Epilarea este o metodă de îndepărtare a firului de păr de la rădăcină (smulgerea cu ajutorul pensetei, electroliza, laserul). Depilarea este un procedeu care doar taie părul, fără a-l distruge de la rădăcină (cremă depilatoare, lama de ras). Dintre aceste două metode, cea de succes ar fi epilarea laser, pe care o puteți efectua la Halo Beauty Salon din județul Iași.

Când putem face epilare laser?

Multe saloane recomandă realizarea unor tratamente doar în perioada rece a anului, pentru evitarea expunerii la soare. Însă, aparatul nostru de epilat Elysion Pro poate efectua proceduri în orice zile, indiferent dacă e iunie sau decembrie. De asemenea, nu contează dacă pielea este bronzată, pentru că epilatul cu Elysion Pro nu face nicio modificare de nuanță.

Cum ne pregătim pentru epilare laser?

De obicei, se recomandă de vorbit cu specialistul la care apelați, pentru a vă îndruma cu pașii necesari. De asemenea, trebuie să menționați dacă aveți unele probleme de sănătate în istoric medical sau dacă o suprafață de piele este foarte sensibilă. Salonul la care faceți procedura este important, de aceea puteți alege un nume din recomandările prietenilor.

Epilarea laser este chiar definitivă?

În majoritatea cazurilor, da. Însă, contează foarte mult și numărul de ședințe, aparatul utilizat, specialistul care efectuează procedura. Salonul nostru din Iași vă garantează rezultate de lungă durată și o piele fină fără vreo modificare a nuanței zonei epilate. De asemenea, veți putea ieși în oraș fără a vă rușina de unele fire de păr inestetice.

Prețurile epilare definitivă laser diferă în funcție de zona corpului, dar și de numărul de ședințe. Salonul nostru v-a pregătit reduceri avantajoase, abonamente de fidelitate și prețuri accesibile. Vă așteptăm să completați formularul de pe site sau să ne contactați la numărul 0747 566 130.

Leave a comment